Ik zal me even voorstellen, ik ben Patricia Ouwendijk, bouwjaar 1970 en woonachtig in Schiedam.

Na de Havo naar het Grafisch Lyceum te Rotterdam gegaan en daar het diploma RTO (Reproduktie Teken Opleiding) gehaald. Ik ben nog van de lichting die met Rotringpennen, kalligrafeerpennen en schaatsmallen leerde werken. Gelukkig deden de Adobe programma's ook hun intrede....

Na enkele free-lance activiteiten in 1993 terechtgekomen als DTP-er en ontwerper bij een etikettendrukkerij in Capelle aan den IJssel waar ik tot op de dag van vandaag met veel plezier werk door de sfeer, variatie in het werk, het contact met de klanten en tegelijkertijd ook het opdoen van kennis over de voedingswarenindustrie.

 

Naast het DTP-werk vind ik het ook erg leuk om met kwasten, zaagbank, verf en inkt en minder gangbare materialen te experimenteren.

Verder heeft alles op het gebied van typografie (lettertypes, schoonschrift, logo's, belettering) mijn interesse.

 

Dromeland is ontstaan nadat ik het piratenbed voor mijn zoon had gemaakt. Ik heb daarna nog twee themabedden gemaakt zodat ik een domeinnaam aangeschaft had om ze eventueel ook in productie te gaan maken (is niks van gekomen, het is bij een droom gebleven, geen tijd voor met twee toen kleine kinderen).

De naam heb ik gehouden omdat bij lekker wegdromen toch de leukste idee├źn ontstaan.....

DROMELAND1@GMAIL.COM